Over Quantore

Quantore kantoorvakhandelQuantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Zij onderscheiden zich in de markt door het brede assortiment en logistieke kwaliteit. Bijna vijfhonderd kantoorspecialisten, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn bij Quantore aangesloten. Daardoor heeft Quantore een enorme inkoopkracht en behoren ze tot de belangrijkste spelers in de markt. Door aansluiting bij BPGI, het grootse samenwerkingsverband voor zelfstandig kantoorvakhandelaren ter wereld, verstevigen wij onze positie wereldwijd.

Missie en visie

Quantore wil de beste groothandel voor kantoorartikelen in de markt zijn en voorziet de markt van het meest complete assortiment kantoorartikelen, tegen de meest gunstige prijs en op de meest efficiënte manier. Hierbij stelt Quantore zich als doel het onderscheidend vermogen van de kantoorvakhandel en het rendement van haar leden en klanten te vergroten. In ruil hiervoor geven zij commitment af aan de organisatie Quantore.

16.000 artikelen op voorraad!

De core business van Quantore is inkoop en logistiek. In het moderne logistieke centrum liggen ruim zestienduizend producten klaar voor verzending. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in het assortiment vertegenwoordigd, van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines. Het logistieke centrum is verregaand geautomatiseerd en gemechaniseerd om zo kosten te minimaliseren. De geavanceerde inrichting stelt Quantore in staat grote en kleine leveringen voor leden, klanten en hun klanten optimaal te kunnen verzorgen. Door het bundelen van inkoopkracht en werken voortdurend aan een efficiëntere logistieke keten.

Maatschappelijk verantwoord

MVO speelt een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar groene assortimenten, maar ook naar de interne organisatie en de samenwerking met partners. Daarnaast ondersteunt Quantore diverse lokale en nationale maatschappelijke initiatieven.

Quantore is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partij, groot geworden door samenwerking. Niet voor niets is het motto ‘Groot in kantoorartikelen’.